4e Salamanders Jeugdtoernooi

Op zaterdag 25 mei organiseert De Salamanders het 4e Salamanders Jeugdtoernooi. Dit leuke toernooi is voor alle jeugdspelers. Er wordt ook een beginnersklasse gemaakt voor spelers die nog niet of pas net competitie spelen.

Adres: Sportzaal Salamanders – Veenbes 17 in Wateringen (bij Den Haag)

De wedstrijden starten om 10.00 uur (zaal is om 9.30 uur open) en we eindigen uiterlijk om 17.00 uur.

Je wordt ingedeeld op basis van de Elo-rating en je speelt in grote meerkampen (5, 6, of 7-kampen). De uitslagen tellen ook mee voor je Elo.

Gebruik het inschrijfformulier om je in te schrijven. Het inschrijfgeld is € 5,-. Betaling kan door het inschrijfgeld over te maken op rekening

NL83 INGB 0000 3496 66 t.n.v. penningmeester Salamanders  te  Wateringen o.v.v. verenigingsnaam en aantal deelnemers. Of contant in de zaal.

De inschrijving sluit op zaterdag 18 mei of als er 50 inschrijvingen zijn.

Inschrijfadres:
e-mail: huiden@tafeltennis.nl