Lid worden

Vanzelfsprekend wil je eerst even proberen of de tafeltennissport wat voor je is. Je hoeft pas te besluiten of je lid wilt worden na drie keer spelen of meetrainen zonder verdere verplichting (direct lid worden kan natuurlijk ook). Het lidmaatschap gaat dan wel in vanaf de eerste keer dat je hebt gespeeld. Tijdens het proefspelen kan de vereniging je een spel batje lenen. Zorg dat je zaalschoenen aandoet die geen strepen op de zaalvloer achterlaten.

Om kennis te maken kan je op alle openingstijden langskomen. Wil je gelijk zelf een balletje slaan, dan adviseren we je om de eerste keer afhankelijk van de leeftijd op de volgende momenten langs te komen:

Senioren (18 jaar en ouder): woensdag rond 20:30 uur
Jeugd (t/m 17 jaar): maandagavond vanaf 17:15 uur

Om lid te worden moet je het inschrijfformulier (Jeugd / Senior) volledig ingevuld en ondertekend inleveren aan de bar of e-mailen naar de ledenadministratie. Je gaat het lidmaatschap aan voor onbepaalde tijd.

Voor de volledigheid melden we ook op deze plek dat, als je onverhoopt je lidmaatschap weer wilt opzeggen, je dit alleen kan doen met een schriftelijke afmelding bij de ledenadministratie. Daarbij willen wij graag de eerlijke reden weten van de opzegging. Let op: statutair kan dit opzeggen alleen per einde van het halve kalanderjaar MET EEN OPZEGTERMIJN VAN 1 MAAND. Dus opzeggen moet vóór 1 juni of vóór 1 december gebeuren. De afmelding is pas geldig nadat op je huisadres de bevestiging hebt ontvangen. Mocht je na twee weken nog niets hebben gehoord, neem dan even contact op en blijf niet wachten.