Jeugdmeerkampen in afdeling van start: Jari door naar de volgende ronde

Jari Steur, Tim Edelenbos, Thijs Aarssen en Tristan van der Kooij waren ingedeeld voor de eerste ronde van de meerkampen jeugd (NJM). Helaas werd Tim zaterdagavond ziek en kon hij zondag niet spelen. Alle deelnemers speelden in een 6 of 7 kamp, dus je kon lekker veel spelen.

Thijs had een moeilijke dag waarin hij zijn spel niet goed kon spelen. Het was een dag waarin het gewoon niet zo goed wilde lukken. Hij wist gelukkig nog wel één partij te winnen, maar daar bleef het verder bij.

Tristan speelde mee bij de junioren en liet zien dat hij in de rallies veel vaster is geworden. Met zijn plaatsende ballen (meerdere schuifballen op de verste punten van de tafel) wist hij een aantal spelers zwaar in de problemen te krijgen. Het resulteerde in twee mooie winstpartijen en een vijfsetter die hij net niet binnen kon harken.

Jari tenslotte had het doel om door te gaan naar de volgende ronde. Aangemoedigd door een speler van Gorinchem (die zelf al in de volgende ronde zit) won Jari 4 partijen. Het spel was wel wat wisselvallig maar het was genoeg voor de eerste plaats in de poule. Een knappe prestatie en de volgende ronde zit Jari bij zijn aanmoediger in de poule.

De volgende ronde is op 8 oktober en dan speelt naast Jari ook Sheng mee.