Casper, Roel, Arjan en Elwin nemen deel aan NK-A zaterdag 2 maart

Kom hen in Zwolle aanmoedigen!!!

Maar liefst vier Salamanders mogen meedoen aan het NK-A senioren.

Casper ter Lüün is de meest ervaren speler en was al eens Nederlands Kampioen. Het zou een enorme verrassing zijn als hij die stunt nog een keer kan herhalen. Misschien lukt het  in het dubbel met teamgenoot Roel Bogie.

Roel Bogie is ondanks zijn jonge leeftijd  (18) al behoren ervaren. Het is voor hem alweer de zesde deelname op rij. Hij kan bekijken of hij op nationaal nivo kan doorbreken.

En dan zijn er twee debutanten: Arjan Huiden (19) die in het vorige najaar een A-licentie veroverde door het winnen van de NSM-B. Hij kan proeven aan de sfeer van een mooi nationaal toernooi. De tweede debutant is Elwin Huiden (17) die door zijn halve finaleplaats van de NK-B een toegangsbewijs heeft gekregen. Beide broers zullen ook met elkaar dubbelen.

Het is natuurlijk super leuk als Salamanders deze vier heren gaan aanmoedigen. Weliswaar is het in Zwolle, maar daar is naast de wedstrijden veel meer te zien en mee te maken. Kijk eens op de site van de nttb: www.nttb.nl en dan klikken op NK Tafeltennis.